Sunday’s simple “single ” homemade burger

Εύκολο , γρήγορο και αγαπημένο !

Τα υλικά που χρειάζεστε για ένα άτομο ( για αυτο και το single ) είναι :

180 γρ, μοσχαρίσιο άπαχο κιμά 

Τριμμένη παρμεζάνα 

Αλάτι 

Πιπέρι 

Λάδι

Ένα στρογγυλό ψωμάκι 

Ζυμώνετε καλά τα υλικά και φτιάχνετε ένα αρκετά μεγάλο στρογγυλό μπιφτέκι .

Το αλείφετε ελάχιστα με λάδι και στις δύο πλευρές και το βάζετε σε ένα ταψί.

Το ψήνετε στο γκρίλ στους 180/200 βαθμούς για 15-20′ γυρίζοντας το ενδιάμεσα μία φορά .

Όταν ετοιμαστεί , το βάζετε στο ανοιγμένο στα δυο ψωμάκι και απο πάνω βάζετε μια ροδέλα ντομάτα .

Tips :

  • Μπορείτε να βάλετε εάν θέλετε απο πάνω τυρί , ροδέλα κρεμμύδι , μπέικον 
  • Στο ίδιο ταψί μπορείτε να βάλετε και πατάτες ( French fries ) για να ετοιμάζονται παράλληλα 

Bon Apetit !!!

Spyros 


Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s